A fost solicitată o autorizaţie integrată de mediu pentru activitatea desfăşurată în cadrul Fermei avicole Crăciunelu de Jos!

- Anunturi Publice - ianuarie 29, 2021
alba
Distribuie

Agenţia pentru Protecţia Mediului Alba anunţă organizarea dezbaterii publice privind solicitarea de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru activitatea desfăşurată în cadrul Fermei avicole Crăciunelu de Jos.

Dezbaterea publică se va realiza în format electronic, urmare a instituirii stării de alertă. Amplasamentul obiectivului este în intravilanul comunei Crăciunelu de Jos.

Ferma de creştere a păsărilor s-a amenajat prin schimbarea destinației unor construcții existente, care, iniţial, au fost destinate depozitării cerealelor.

Amenajările au constat în lucrări de construcții și instalații, fără intervenții la structura de rezistență a construcțiilor existente, dotarea cu utilaje și echipamente necesare creșterii intensive a păsărilor.

Acolo funcționează trei hale pentru creșterea tineretului-puicuțe de înlocuire pentru găini ouătoare, o hală pentru creșterea găinilor ouătoare, o hală pentru sortare ambalare ouă, un incinerator pentru subproduse de origine animală nedestinate consumului uman, două rezervoare pentru depozitarea GPL-ului (proprietatea furnizorului de gaze lichefiate), filtre sanitare și un vestiar.

Service camioane
Comments are closed.