A fost semnat contractul de realizare a documentatiei tehnico-economice și execuţie lucrări de reabilitare a celor două clădiri ale școlii ”Iosif Pervain” din Cugir

- Social - august 17, 2021
alba
Distribuie

Marți, 17 august, primarul orașului Cugir, Adrian Teban a semnat contractul de realizare a documentatiei tehnico-economice și execuţie lucrări de reabilitare a celor două clădiri ale școlii ”Iosif Pervain”.

Contractul a fost încheiat la sediul primăriei, între orașul Cugir, reprezentat de edilul Adrian Teban şi S.C. Prin Company SIB S.R.L, câştigătoare a licitaţiei organizată prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Firma contractantă va avea la dispoziție trei luni pentru finalizarea proiectului tehnic si inca 24 de luni pentru executarea lucrarilor.Contractul semnat de data aceasta este în valoare totala de 6.393.900,05 lei.

Investiţia se derulează în baza proiectului cu finanţare europeană „Revitalizarea si imbunatatirea calitatii vietii din zona urbana arondata scolii Iosif Pervain”din Cugir.

Sunt prevăzute lucrări Reabiltare, modernizare, echipare infrastructura educationala a celor doua corpuri de cladire pentru invatamantul general obligatoriu la scoala gimnaziala Iosif Pervain, ambele situate pe strada 21 Decembrie 1989.

Lucrările vor începe cel mai probabil la sfârșitul anului curent, vor avea ca termen de finalizare luna decembrie a anului 2023 și vor consta în:

– reabilitarea termică a anvelopantei,

– reconformarea structurală a șarpantei,

– modernizarea instalațiilor utilitare,

– modernizarea finisajelor interioare și exterioare,

– modernizarea tamplariilor interioare și exterioare,

– echiparea clădirilor cu instalații necesare pentru securitatea la incendiu,

– echiparea clădirilor cu mobilier necesar unei bune desfășurări a activității de învățământ,

– accesibilizarea clădirii pentru utilizatori cu handicap locomotor,

– prevedera unei instalații de voce-date, a unei instalații de supraveghere video etc.

Obiectivul proiectului îl constituie creșterea gradului de confort zilnic pe intreaga perioada a anului scolar pentru elevii care frecventeaza cursurile la scoala Iosif Pervain.

Service camioane
Comments are closed.