Video

A fost semnat cel mai mare proiect european finanțat în ultimii zece ani la Zlatna

1 Mins read

Cel mai mare proiect european finanțat în ultimii zece ani la Zlatna prin Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost semnat, luni, la sediul ADR Centru, în prezența președintelui Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

Edilul șef al urbei de pe Ampoi, primarul Silviu Ponoran, a subliniat importanța investițiilor pentru creșterea calității vieții cetățenilor, prin construirea Centrului Cultural Multifuncțional și reabilitarea străzii Valea Morilor, iar Simion Crețu, directorul general ADR Centru, a vorbit despre importanța fondurilor europene gestionate de Agenție la nivel regional, prin Programul Regio.

Cererea de finanțare cu titlul ”Îmbunătățirea calității vieții în orașul Zlatna” se încadrează în Axa Prioritară 13 a Programului Operațional Regional REGIO 2014-2020, unde se alătură celorlalte 17 contracte semnate pe această axă, prin care comunitățile mai mici din Regiunea Centru beneficiază de investiții socio-edilitare în valoare totală de peste 72 milioane euro. Odată cu semnarea acestui proiect, orașul Zlatna beneficiază de proiecte de investiții europene în valoare totală de peste 7,5 milioane euro.

COMENTEZI?