A fost produs un cocktail cu anticorpi pentru tratarea Covid-19!

- Externe - iunie 17, 2021
covid
Distribuie

Potrivit unui studiu clinic britanic, un cocktail cu anticorpi pentru tratarea Covid-19 dezvoltat de Regeneron Pharmaceuticals şi Roche reduce decesele pacienţilor spitalizaţi ale căror sisteme imunitare nu au produs un răspuns împotriva bolii.

Terapia, REGEN-COV, a primit o autorizaţie de utilizare de urgenţă pentru persoanele cu forme uşoare până la moderate de Covid-19 din Statele Unite, dar rezultatele studiului RECOVERY oferă cele mai clare dovezi ale eficacităţii sale în rândul pacienţilor spitalizaţi.

S-a constatat că terapia cu anticorpi a redus cu o cincime mortalitatea într-un interval de 28 de zile a persoanelor internate în spital cu COVID-19 al căror sistem imunitar nu a produs un răspuns cu anticorp, cunoscut sub numele de seronegativ.

Rezultatul se traduce prin şase decese mai puţine pentru fiecare 100 de pacienţi seronegativi trataţi cu acest tratament, au spus cercetătorii. Nu a existat un efect distinct al tratamentului asupra celor care au generat răspunsuri naturale de anticorpi.

Service camioane
Comments are closed.